Myös Kaunialan sairaala on ryhtynyt toimenpiteisiin koronaviruksen varalta. Kaunialan asukkaat ja potilaat kuuluvat poikkeuksetta riskiryhmään, joten niin koronaviruksen, kuin myös muiden, tavallistenkin infektioiden, leviämisen estäminen on meille erittäin tärkeää.

Noudatathan siis seuraavia ohjeita:
– Ethän tule Kaunialaan, jos olet mahdollisesti altistunut korona-, influenssa- tai muulle taudinaiheuttajalle (mm. vatsataudit). Koronavirusaltistus- ja oiretapauksissa noudatathan alla olevaa HUS:n ohjetta toimien sen mukaisesti. Huomioi altistusriskiä arvioidessasi sekä maantieteelliset seikat (jos olet matkustanut ulkomaille), että kotimaassa kohtaamasi altistumismahdollisuudet (suora tai välillinen kontakti sairastuneisiin).
– Noudatathan perusteellista käsihygieniaa Kaunialassa käydessäsi – ja kaikkialla muuallakin, jos käyt Kaunialassa vierailuilla säännöllisesti. Vesi + saippuapesu on paras keino tuhota virukset käsistä, myös käsidesin käyttäminen on hyödyksi.
– Epidemiakauden aikana vältämme kättelemistä vierailijoiden kanssa. Ethän pahastu, mikäli tervehdyksemme tapahtuu kädenheilautuksella normaalin kättelyn sijaan.

Kauniala on ryhtynyt tarpeellisiin varotoimiin myös henkilöstöään koskien. Suojataan yhdessä meille niin tärkeät läheisemme!

Lue: HUS ohjeistaa